LOGO

Storslået sæsonafslutning

 

med både Holberg mosaik

 

og vestsjællandsk korkoncert

chrsteffensenpaatrappe

Christian Steffensen som kommer med sin Holbergmosaik.

Ludvig Holberg Museets sæson 2017 bliver afsluttet med manér søndag den 10. september. En af teatrets store Holberg fortolkere, skuespilleren Christian Steffensen, der i foråret var instruktør på Den Fynske Operas nyopsætning af Holbergs Maskarade til Carl Nielsens toner, præsenterer sin egen Holberg mosaik, udarbejdet specielt til Tersløsegaard. Og derefter synger det efterpurgte Vestsjællands Kammerkor sæsonen ud med en koncert under ledelse af teresemarieTeresemarie Lisiux. Hun er konservatorieuddannet klassisk pianist, sanger og korleder, berømmet for sin evne til at hente smuk vokal klangdannelse ud af korets 25 stemmer.

 

Christian Steffensen, som oprindelig er udgået fra skuespillerskolen på Odense Teater, har et mangeårigt nært forhold til Holberg. Det var Steffensen, som i 1982 sammen med kollegaen Søren Sætter-Lassen stiftede Grønnegårdsteatret, der sommer efter sommer har opført Holbergs komedier i Kunstindustrimuseets have. Steffensen har selv spillet med, bl.a. i titelrollen som Jean de France, og han har senere ageret som Holberg i populære københavnske byvandringer samt ikke mindst ved flere gæsteoptrædender på Tersløsegaard.

 

Vestsjællands Kammerkor har siden sin etablering i 1999 placeret sig som et af landets fineste kor, der også er blevet inviteret til at give koncerter i udlandet, bl.a. Spanien og Polen. Koret med omkring 25 medlemmer behersker et repertorie, der rækker fra gregoriansk kirkemusik over storværker af Händel og Mozart til nyere arrangementer af danske sange. Koret er hjemmehørende i Kalundborg, men sangerne rekrutteres fra hele Vestsjælland.

 

PROGRAM for søndag 10. september: Høstafslutning:

kl. 14.00: Skuespiller Christian Steffensen opfører en ”Holberg mosaik” (ca. 45 minutter)

kl. 14.45 – 15.30 Pause, servering fra pavillonen

kl. 15.30: Koncert med Vestsjællands Kammerkor (ca. 1 time) Dirigent: Teresemarie Lisiux.

Søndag 10. september kl. 14. - Høstafslutning med Holberg mosaik af skuespiller Christian Steffensen og koncert med Vestsjællands Kammerkor.

Entré 100 kr.

Til toppen