LOGO

Sankt Hans med TV-vært

og solosang af Luna Kjølstad

 

Tersløsegaard inviterer igen til Sankt Hans aften med stort bål på plænen bag gadekæret. Midsommertalen holdes kl. 20.30 af den skammelsenkendte TV-vært fra TV2 Poul Erik Skammelsen, hvorefter bålet tændes mens der synges midsommervise anført af den unge sangerinde Luna Kjølstad fra Niløse, som også giver et par solonumre. Det er efterhånden en mangeårig tradition med Sankt Hans fejringen på Tersløsegaard. Sidste år druknede arrangementet i så voldsom styrtregn, at de få tapre, som trodsede uvejret, blev hentet inden for i Holbergs stuer, hvor tale og sang alligevel gennemførtes – men sådan satser vi ikke på, at Sankt Hans skal gentages i år! Vi beder til godt vejr...

 

Årets båltaler er ikke blot kendt fra TVskærmen, men også fra lokalsamfundet Poul Erik Skammelsen, 54 år, bor nemlig i Sorø med sin familie. Lige siden han i 1988 blev uddannet som journalist har han været ansat på TV2 i Odense – med flerårige afstikkere til Prag, Moskva og Washington som korrespondent. I dag arbejder han som vært på nyhedsudsendelser.

lunakjoelstadDen unge sangerinde Luna Kjølstad vil med sin stemme sørge for at sangen kommer til at løfte sig op i den lyse sommernat. Hun vil både synge for i Drachmanns Midsommervise og derefter a capella – det vil sige: uakkompagneret solo – synge et par udvalgte sommersange. Luna er netop dimitteret fra to års studier på Kirkemusikskolen med topkarakteren 12 og fortsætter efter sommerferien på Det Kgl. Musikkonservatorium. Hun kommer fra Tersløses nabosogn Niløse og begyndte som teenager at synge i koret hos Tersløses organist Lea Daescu.

Aftenens program:

20.30 båltalen af Poul Erik Skammelsen

20.45 bålet tændes og der synges Midsommervise (fællessang)

20.55 Luna Kjølstad synger solo

 

Fredag 23. juni kl. 20.30 – Sankt Hans bål med midsommertale af Poul Erik Skammelsen, fællessang og solosang af Luna Kjølstad.

Fri entré

 

 

Til toppen